Trainer

Trainer2021-07-13T18:59:35+01:00

Mijn naam is Nikki Pelaez,

Graag stel ik mezelf aan jou voor.

Ik woon in Maastricht en ik ben moeder van twee kinderen.  Ik ben opgeleid als docent Culturele en Kunstzinnige Vorming en heb in het verleden veel met kinderen en jongeren gewerkt. De afgelopen jaren heb ik mij vooral beziggehouden met mijn eigen werk als beeldend kunstenaar in mijn eigen atelier.

Een aantal jaren geleden, toen ik mij in een moeilijke periode van mijn leven bevond kwam Mindfulness op mijn pad. Ik heb toen twee verschillende trainingen gevolgd bij Mindful InSight in Maastricht.

Dit heeft voor mij veel veranderd in de manier waarop ik in het leven sta. Ik heb geleerd bewuster te leven, rust te vinden in de drukte van alledag, mij minder zorgen te maken over de toekomst en meer te genieten van het moment.

Niet alleen in mijn werk, maar ook in mijn gezin met 2 zonen heeft het tot meer rust, aandacht en ontspanning geleid.

Omdat ik graag met kinderen en jongeren werk, ontstond de wens om dat wat ik heb geleerd van mindfulness, door te geven aan kinderen en aan jongeren en ze te begeleiden op het gebied van aandacht en bewustzijn. Kinderen hebben een speciale plek in mijn hart en ik vind het fijn om hen iets mee te kunnen geven waar ze hun hele leven de vruchten van kunnen plukken.

Inmiddels heb ik de opleiding tot mindfulness-trainer voor kinderen en de opleiding mindfulness-trainer voor jongeren afgerond aan de Academie voor Mindful Teaching. Ik geloof heel sterk in de vele positieve effecten van mindfulness voor kinderen en jongeren. Het kan ze helpen om zich beter te concentreren, te leren omgaan met de vele prikkels van deze tijd, om meer rust in het hoofd en het lijf te krijgen, en beter om te gaan met (lastige) gevoelens en gedachten. Het is mijn wens om jonge mensen te laten ervaren hoe het is om aandacht te hebben voor je binnenwereld, aanwezig te zijn in het moment en hoeveel rust dat kan geven.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

 

 

Ga naar de bovenkant